موچی یا موچییاکی، یک نوع حلوای ژاپنی سنتی است که از برنج ژاپنی چسبناک به نام “موچیگومه” تهیه میشود. این حلوا غنی از طعم، خوشمزه و عالی برای تجربهی مخصوص فرهنگ ژاپنی است. البته، موچییاکیها را میتوان با محتویات مختلفی مثل انواع انجیلیک، تره و جوی، پودر سبزهها و … تهیه کرد. اما در اینجا یک نسخهی ساده از تهیه موچییاکی آوردهایم.
موچی یا موچییاکی، یک نوع حلوای ژاپنی سنتی است که از برنج ژاپنی چسبناک به نام “موچیگومه” تهیه میشود. این حلوا غنی از طعم، خوشمزه و عالی برای تجربهی مخصوص فرهنگ ژاپنی است. البته، موچییاکیها را میتوان با محتویات مختلفی مثل انواع انجیلیک، تره و جوی، پودر سبزهها و … تهیه کرد. اما در اینجا یک نسخهی ساده از تهیه موچییاکی آوردهایم.